Pellepadel.se logga

Prisvärda padelracket 

1000kr - 1500kr

Är du på marknaden efter att köpa ditt första padelrack?
Då tycker vi du bör lägga dig runt tusenlappen. Du kan hitta padelrack för en billigare peng än så men racket tappar då ofta sin karaktär och känsla.


Vi rekommenderar våra nybörjare att lägga sig inom en prisvall på 1000-1500kr. 

Billigt padelracket

Här har vi billiga padelracket, racket som är i den lägre prisklassen men som håller måttet. Det padelrack du kan hitta på den här sidan är dem vi rekommenderar som första racket eller eventuellt andra racket. 


Bra padelrack

Att köpa sitt första padelracket kan ses som en investering. Det är viktigt att du känner dig nöjd med ditt racket då ni kommer spendera x antal timmar tillsammans i hallen. När det kommer till att köpa padelracket är det dumt att vara allt för snål. Det finns rack som kostar 250kr men kvalitén, hållbarheten och känslan du får med de racketen är lika med noll. 

Lägg med fördel lite mer pengar på det för att faktiskt få ett bra padelrack.


Köpa padelrack

Har du spelat ett tag och tröttnat på att hyra rack varje gång så tycker vi du ska slå till och köpa ett.
Stanna upp och räkna lite på det, köper du ett padelrack för 1400kr så har du tjänat in det rätt snabbt när du slipper lägga extra kostnaden på att hyra. Dessutom är det ditt eget padelrack du kan forma som du själv vill. Du kan köpa grepplindor som passar dig och du slipper dela handsvett med okända människor. 


Om du så spelar mycket eller om du nyligen funnit din kärlek till sporten, så är det alltid bäst att köpa ett eget padelrack.Genom att fortsätta testa och utvärdera padelracket kommer listan att byggas på och visa rack kan eventuellt bytas ut. 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera